Videos Being Watched

Murat Gjoniku - E bukur si flori
03:25
Murat Gjoniku - E bukur si flori
910 days ago
1293 views
94%
Naile Hoxha - Djale i dashur
02:29
Naile Hoxha - Djale i dashur
2604 days ago
2895 views
94%
Gold AG - Shqiptar 2
10:18
Gold AG - Shqiptar 2
98 days ago
978 views
100%
Blue Sound - Una vez mas
03:24
Blue Sound - Una vez mas
520 days ago
1680 views
95%
Faruk feat Sk3rdi - Fale
03:25
Faruk feat Sk3rdi - Fale
520 days ago
1304 views
89%
Fadil Krasniqi - Dhe nese vdes i ri
03:30
Fadil Krasniqi - Dhe nese vdes i ri
2468 days ago
3128 views
91%

SPONSORS

Most Recent Videos

SPONSORS